Algemene leveringsvoorwaarden VDDN

De VDDN heeft de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden vastgesteld in haar ledenvergadering van 11 november 2016. Tegelijkertijd met de Nederlandse versie zijn ook Duitse en Engelse versie vastgesteld. Alle versies worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Leden van de VDDN kunnen hun producten onder deze voorwaarden aanbieden en leveren.  De algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gebaseerd op de voorwaarden van Dufagro uit 2008.

Lees hier de VDDN verkoop- en leveringsvoorwaarden

Maatregelen vogelgriep 2016

Op 19-04-2017 is de ophokplicht ingetrokken, de hygiënemaatregelen blijven in stand.

Op de site van AVINED is een informatiepagina beschikbaar waar de informatie gevonden kan worden die rondom de huidige vogelgriep bekend is gemaakt.

Vanaf 26 november 2016 is ook het hygiëneprotocol diervoeders van kracht. Het actuele protocol kunt u via deze link downloaden.

Lancering website

Nieuwe website voor de Vereniging Diervoederspecialiteiten & Diergezondheidsproducten Nederland (VDDN). Doel van de website is presentatie van de vereniging en een platform voor leden. De leden  zijn producenten, importeurs en leveranciers van producten met toegevoegde waarde voor diervoederindustrie en veehouderij.